Προφίλ

Base Φραγκόγιαννης

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία Base Φραγκογιάννης δημιουργήθηκε το 1975 από τον Νίκο Φραγκογιάννη στη περιοχή των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας. Για περισσότερα από 40 χρόνια τώρα η εταιρία ειδικεύεται σε δραστηριότητες γύρω από τη κατασκευή και τοποθέτηση σε: κουφώματα (εξωτερικά και εσωτερικά), κουζίνες, ντουλάπες, ξύλινες σκάλες, έπιπλα μπάνιου και διάφορες άλλες κατασκευές επίπλων.

Τα τελευταία 10 χρόνια, η εταιρία Base Φραγκογιάννης θέλοντας να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στους πελάτες της, κάνει επίσης εισαγωγές και πωλήσεις σε κουζίνες, ντουλάπες και έπιπλα από εργοστάσια στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Στη Base Φραγκογιάννης αναλαμβάνουμε και δημιουργούμε ολοκληρωμένες προτάσεις όχι μόνο για κατοικίες αλλά και για εμπορικούς χώρους (όπως καφέ-μπαρ, καταστήματα κ.α)

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων με γνώμονα τη μοναδικότητα, την εργονομία και την υψηλή αισθητική, τόσο σε μοντέρνα όσο και σε κλασικά σχέδια.

Για εμάς οι καλύτερες πρώτες ύλες σε όλες μας τις κατασκευές αλλά και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από τη δημιουργία των κατάλληλων προτάσεων στις καλύτερες δυνατές τιμές, είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρία μας είναι πρώτη στις προτιμήσεις σας. Η πολυετής μας εμπειρία, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για οποιονδήποτε χώρο καθώς και την άμεση κατασκευή, παράδοση και τοποθέτηση.

Σας περιμένουμε στον εκθεσιακό μας χώρο και στο εργαστήριο, όπου μπορείτε να δείτε από κοντά μία μεγάλη ποικιλία μοντέλων, κατασκευών, διαφόρων υλικών και ειδικών μηχανισμών. Όμως είμαστε πάντα διαθέσιμοι και για τις δικές σας ειδικές παραγγελίες, καθώς μπορούμε να σχεδιάσουμε σε ειδικό πρόγραμμα και να δημιουργήσουμε ακριβώς αυτό που θέλετε εσείς, φτιαγμένο αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.

Καλέστε μας στο 27630-22882 ή επισκεφθείτε μας στον εκθεσιακό μας χώρο (Χαρίλαου Τρικούπη 12, Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας), θα χαρούμε να σας μιλήσουμε κι από κοντά!


Εργονομία

Μοναδικότητα

Υψηλή αισθητική
  •   Χαριλάου Τρικούπη 12,
         Γαργαλιάνοι, Μεσσηνίας,      Τ.Κ.:24400
  •   +30 2763 0 22 882
  •   +30 6948 9 47 300
  • info@fragogiannis.gr

Ποιοί είμαστε

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων με γνώμονα τη μοναδικότητα, την εργονομία και την υψηλή αισθητική, τόσο σε μοντέρνα όσο και σε κλασικά σχέδια.


διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στο Facebook